|
Super Sonic
|
Ja lahko se dobimo pred kolosejem ja. Je kul. Ja za jupitra se lohk tud kj zmenmo ja. upam da ns bo čimveč za k č ns bo premal je brezveze k ni vzdušja pol. fajn bodte
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
tasa
phpBB sodelavci
Full Member

sporočila: 147
smile and the whole world smiles with you
|
oj... stvar je taka... jst nevem če bom lahko že ob osmih, kr moj bratranc igra na kongrescu k je en koncert za live earth al neki tazga, in ma to ob 6h. Oz. nevem kdaj bo na vrsti  tko da prletim takoj k bom lahko, pa bodte dosegljivi na telefone da vs ujamm  al pa če mi sam nekdo sporoči kam mislte it? no pa se vidmo pol jutr! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
The truest expression of a person is in its dance and in its music. Body never lies...
|
|
|
|
Super Sonic
|
Ja upam da se vidmo jutr. Se mi zdi da bom na konc samo js tm. Kdo bo use šu?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Nikki_22
Gost
|
Ja jst za zihr pridm...  upam, da se nas bo zbralo v čim večjem številu... tasa jst bi ti sporočila, sam nimam tvoje cifre  Komi čakam, da se spet vidmo... SEE YAA ****
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
erzo
Newbie
sporočila: 21
|
Tudi jaz pridem. Že pripravljam panin za na pot. Ne se sekirat Sonic, bom jaz s tabo.  Se vidmo pred kolosejem. Če gremo najprej na biljard, je pa itak zmaga že moja. Si upa kdo izzivat.  Se vidmo!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Super Sonic
|
a se dobimo ob osmi uri?? Ej erzo bom kr js zmagu hehe nazadne k sm igrou sm bil k profesionalc 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
erzo
Newbie
sporočila: 21
|
Sorry Jernej ma sem se te ustrasil. Nisem uspel prist ob 8h in pole, če nimaš telefonske št. od nobenga pač rata tako. Sem bil enih 45min pred kolosejem ma vas nisem uspel najdit. Šele kasneje se mi je nasmehnila sreča. Hvala Nikki, Katarini, Swingi in Mihi za en lep večer v Jupitru.  Ostalim se opravičujem ker sem zamočil.  Lahko noč.
|
|
|
|
« Zadnje Urejanje: 08. Jul, 2007, 12:45:17 objavil-a erzo »
|
Prijavljen
|
|
|
|
Nikki_22
Gost
|
Full hvala za lep večer in lepo vas je blo spet vidt...  nočka****
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
swinga
Full Member

sporočila: 123
|
No ja čeprov sm ful pozn pršla (ni šlo drgač) je blo ful fajn bastovce vidt pa z vami plesat  Hvala za lepo noč  Lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
don`t do jazz, do hip-hop! low-low...be free, be cool, be easy!!
|
|
|
k@tk@
phpBB sodelavci
Newbie
sporočila: 4
|
helou helou  učer je blo fuuul fino fajn, sicer smo res bli malček v manjšini...nas bo pa naslednjič več, ane  upam da se kmal kj vidmo al pa vsaj slišmo, tipkamo...lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Super Sonic
|
Učeri je blo pošteno ej. Škoda k se nismo zbral v večjem številu. Krof mi je pa prepozno poslal številko od Jerneja oz. Erzota  . Upam da se kmal spet vidmo pa slišmo. Ajde folk uživite v počitncah. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
Nikki_22
Gost
|
Iwwwyyyyyy vidm, da si že doma  Sm te že full pogrešala k te tok časa ni blo.... Ja zadnjič v soboto smo se zbral, vidš kaj si zamudila  se slišmo kej... lp***
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Ales
|
Alo vsi! Imel sem težave z Bastovo e-pošto....  No, ko sem končno uredil zadeve  , so me stara sporočila zasula in tule je eno zanimvo. Fotograf Miha Indihar je slikal Poletni Bast event in na svoji spletni strani objavil nekaj slik: http://www.dic.si/galerija/thumbnails.php?album=84. ---------------------------- It should be FUN!!! Aleš
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|