Avtor
|
Tema: Music Videos (breakdance, odlschool...) (Prebrano 54215 krat)
|
the vu
Newbie
sporočila: 3
|
evo urki replika: http://www.youtube.com/watch?v=dHrTIkE2TWApoglejte si ta battle... na levi so balkan mafia, na desni floor kingzi. že prva dva izhoda dost povesta... you don't want to look like the guy on the right  . lol lej, res se mi ne da sam kdo si jebeno ti da presojas kako je treba betlat? a zdej k (prvi) ni na hard trendy new skool( ja, pumice in grdi pogledi so sam se en trend, kt airchari ce ti se ni kliknl mogoce) je pa ze kr wack? ampak sej stekam, pr 12 itak dickridas zmagovalce. xD Uglaunm, ce si ze tak B-Boy ( lul ) Fiyaaaaaah lahko zrihtam da se pac zbetlata pa se bomo pol hihital. :] Tko da nehite disat, mal spostujte ze sam zard tega ker se ukvarjamo z isto stvarjo pa zaprite se v telovadnce. mir in sir Am u bistvu nism nč dissu al pa kej, sam poglej pristop ane. Pru k betla zgleda dost nesamozavestn pa vs čs gleda v tla. drug pa pokaže čist drgačno karizmo. Ni sploh fora u tem da bi biu kdo slb al pa kakšne move ma al pa če dela air chaire al pa air flare al pa karkoli. Sam pogovarjal smo se o tem da če maš ti neko karizmo oz. znaš nastopat dost bolš izpadeš in maš več šans da zmagaš betl kt člouk k zna isto dobr move k ti ampak med betlom ne kaže samozavesti pa gleda u tla. Recmo naki pa amel mata čist hud nastop ane. Lej ni nč osebnga s tem mišlen, sam primer je pokazan za tmale. Peace. tale debatiranje preko forumov mi je prevelika bederija in popolna izguba časa, tko da bom posvetu del tvoji bedni izjavi, brejkarčk ognčk. ni ti treba bit samozavesten, da greš lahko v betl in ti ne poznaš, kaj pomen imet karizmo. karizme ti ne ocenš pr brejkarju k pride gor s toprockom, ampak gledaš celotni pristop, ritem, flow, flava, znanje o vseh trikih, povezave ter muzikalnost. je še mnogo več, sam o tem ne bom, ker si itak "bboy" boš vedu o čem govorim. brejkanje ni kazanje karizme, samozavesti alpa kolk hitre airtracks alpa flares delaš na betlu ... brejkanje je ples in ne razkazovanje določenih trikov ter sam furat ene in iste trike. čutit muzko in delat po ritmu kar ti paše ter samo brejkat. ni tko k hiphop ples, velik boljš. in čist iskreno, tko k je kzav reku, kva vi vidte v hiphop plesu? če se ti pa zdi, da je blo to nesamozavestno, se ti opravičujem. ko boš enkrat stopu v isti cypher kukr jst, boš svojo samozavest pokazou. me zanima kolk boš poj ognjen. zapomn si, od forumov in nastopov ne pobereš NIČ, od cyphers in freestyling pa pobereš več kot si mislš. nuff said. se vidmo kmalu ...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Ales
|
Hello! Kzav:Na forumu se izmenjujejo mnenja. Jezik je spoštljiv, nihče nikogar ne dissa.... ...no ja...ga ni približno eno leto, odkar sta ti in ne vem več kateri tvoj kolega dvigovala temperaturo in nivo adrenalina. V vmesnem času smo si ostali uporabniki foruma, ki razumemo njegov namen... ...še enkrat, cinično: nekateri uporabniki RAZUMEMO namen foruma!!!  Get it? ...izmenjali precej linkov in idej, ki jih uporabljamo pri doseganju tega, kar je NAM všeč. Sej je pomembno da ima B-Boy SVOJ stil, mar ne? Pač ni od vseh stil, da po forumih iščemo ljudi, ki brejkajo manj kot eno leto, jih dissamo in dicktripamo, ko jih vabimo na battle in cypher in freestyle. Nekateri se pač raje družimo z ljudmi, ki jih zanima isto kot nas. -+-+-+-+-+-+-+ The Vu... a mysterious man without a face? Ne vem kdo si. Koristilo bi, če bi na svoj profil dodal svoje ime in priimek, da bi sploh vedel s kom se pogovarjam. Nisi razložil, kaj je to karizma. Glede na uvod v drugo vrstico bi od tebe to pričakoval. Pa verjetno ne veš. No sej, glede na prvo vrstico je to tisto, kar bi od tebe bi pričakoval. Lost? Try again!  brejkanje je ples in ne razkazovanje določenih trikov ter sam furat ene in iste trike. čutit muzko in delat po ritmu kar ti paše ter samo brejkat. ni tko k hiphop ples, velik boljš. in čist iskreno, tko k je kzav reku, kva vi vidte v hiphop plesu?
Uf, uf!!! Čevlje sodi naj kopitar!!! Boš še precej špinačke popapcal, da boš dojel, če uporabim tvoje besede, celotni pristop, ritem, flow, flava, znanje o vseh trikih, povezave ter muzikalnost, ki ga imajo hip hop plesalci. In, BTW, B-boying je samo EN DEL Hip Hop kulture!!!  Lahko rečem, da je B-Boying ena od osnovnih zvrsti hip hop plesa, ker, kot si spet ti rekel: brejkanje je ples! Jz ti pa povem, da je brejkanje tud del hip hop kulture. Seštej ena in ena....in dobiš?  -+-+-+-+-+-+-+ The vu: brejkanje ni kazanje karizme, samozavesti alpa kolk hitre airtracks alpa flares delaš na betlu Kzav: kdo si jebeno ti da presojas kako je treba betlat?The vu: pr brejkarju gledaš celotni pristop, ritem, flow, flava, znanje o vseh trikih, povezave ter muzikalnost. je še mnogo več, sam o tem ne bom, ker si itak "bboy" boš vedu o čem govorim.Kzav: a zdej k (prvi) ni na hard trendy new skool( ja, pumice in grdi pogledi so sam se en trend, kt airchari ce ti se ni kliknl mogoce) je pa ze kr wack? ampak sej stekam, pr 12 itak dickridas zmagovalce. xDThe vu: če se ti pa zdi, da je blo to nesamozavestno, se ti opravičujem. ko boš enkrat stopu v isti cypher kukr jst, boš svojo samozavest pokazou. Kzav: Uglaunm, ce si ze tak B-Boy ( lul ) Fiyaaaaaah lahko zrihtam da se pac zbetlata pa se bomo pol hihital. :] Dejta no!!!!!  Lepo vaju prosim!!! Postejta rajš kak dober link do kake vsebine, ki vama je všeč, al pa pridta kej okol. Resno! To, ter vsa s tem (spredaj ali zadaj) povezana sporočila bodo v nekaj dneh izbrisana.---------------------------------- It should be FUN!!! Aleš
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Kzav
Newbie
sporočila: 11
|
Namen foruma je izmenjava dialoga, z druge strani je bilo sprozeno zaljenje, nikogar nisem iskou. Tudi ti si ob izreku relativno neprimernih besed glede tvojih (so)plesalcev le-te zaceu brant, prav tko sem to naredu jz. Aja, ce bi razumel pomen sajfra pa betla bi vedu zakaj to pocnemo. pejt zdej nazaj ponavlat koreografijo za drzauca. the vu, a man without a face? poskus usaj prebrat o cem gre, a ves, namen foruma pa to? ne sam random trollanje tkrt k se ti zazdi da mors svoj superman mode uklopt pa rest nekoga pred zlobno zlobno repliko. ne bom zgublu besed, upam da je blo implicirano kdo je on. Glede unga tvojga govora pa tko. " da je B-Boying ena od osnovnih zvrsti hip hop plesa. " Tole me je iskreno nasmejal, v tem trenutku sem spredvidu da ubistvu sploh ne ves o cem govoris. Resno, educate yourself na tem podrocju ker je dost zalostn da misls da je bboying "ena od osnovnih zvrsti hip hop plesa", ce spet citiram. Sori, sam tok fenomenalno je. Resno. :] Evo se en link do , s kanckom cinizma, zanimive vsebine. http://www.youtube.com/watch?v=LhisX4mVoDIzdej pa dramatiziri kokr ti sede, im outy :* mir in sir
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
the vu
Newbie
|
Hello! Kzav:Na forumu se izmenjujejo mnenja. Jezik je spoštljiv, nihče nikogar ne dissa.... ...no ja...ga ni približno eno leto, odkar sta ti in ne vem več kateri tvoj kolega dvigovala temperaturo in nivo adrenalina. V vmesnem času smo si ostali uporabniki foruma, ki razumemo njegov namen... ...še enkrat, cinično: nekateri uporabniki RAZUMEMO namen foruma!!!  Get it? ...izmenjali precej linkov in idej, ki jih uporabljamo pri doseganju tega, kar je NAM všeč. Sej je pomembno da ima B-Boy SVOJ stil, mar ne? Pač ni od vseh stil, da po forumih iščemo ljudi, ki brejkajo manj kot eno leto, jih dissamo in dicktripamo, ko jih vabimo na battle in cypher in freestyle. Nekateri se pač raje družimo z ljudmi, ki jih zanima isto kot nas. -+-+-+-+-+-+-+ The Vu... a mysterious man without a face? Ne vem kdo si. Koristilo bi, če bi na svoj profil dodal svoje ime in priimek, da bi sploh vedel s kom se pogovarjam. Nisi razložil, kaj je to karizma. Glede na uvod v drugo vrstico bi od tebe to pričakoval. Pa verjetno ne veš. No sej, glede na prvo vrstico je to tisto, kar bi od tebe bi pričakoval. Lost? Try again!  brejkanje je ples in ne razkazovanje določenih trikov ter sam furat ene in iste trike. čutit muzko in delat po ritmu kar ti paše ter samo brejkat. ni tko k hiphop ples, velik boljš. in čist iskreno, tko k je kzav reku, kva vi vidte v hiphop plesu?
Uf, uf!!! Čevlje sodi naj kopitar!!! Boš še precej špinačke popapcal, da boš dojel, če uporabim tvoje besede, celotni pristop, ritem, flow, flava, znanje o vseh trikih, povezave ter muzikalnost, ki ga imajo hip hop plesalci. In, BTW, B-boying je samo EN DEL Hip Hop kulture!!!  Lahko rečem, da je B-Boying ena od osnovnih zvrsti hip hop plesa, ker, kot si spet ti rekel: brejkanje je ples! Jz ti pa povem, da je brejkanje tud del hip hop kulture. Seštej ena in ena....in dobiš?  -+-+-+-+-+-+-+ The vu: brejkanje ni kazanje karizme, samozavesti alpa kolk hitre airtracks alpa flares delaš na betlu Kzav: kdo si jebeno ti da presojas kako je treba betlat?The vu: pr brejkarju gledaš celotni pristop, ritem, flow, flava, znanje o vseh trikih, povezave ter muzikalnost. je še mnogo več, sam o tem ne bom, ker si itak "bboy" boš vedu o čem govorim.Kzav: a zdej k (prvi) ni na hard trendy new skool( ja, pumice in grdi pogledi so sam se en trend, kt airchari ce ti se ni kliknl mogoce) je pa ze kr wack? ampak sej stekam, pr 12 itak dickridas zmagovalce. xDThe vu: če se ti pa zdi, da je blo to nesamozavestno, se ti opravičujem. ko boš enkrat stopu v isti cypher kukr jst, boš svojo samozavest pokazou. Kzav: Uglaunm, ce si ze tak B-Boy ( lul ) Fiyaaaaaah lahko zrihtam da se pac zbetlata pa se bomo pol hihital. :] Dejta no!!!!!  Lepo vaju prosim!!! Postejta rajš kak dober link do kake vsebine, ki vama je všeč, al pa pridta kej okol. Resno! To, ter vsa s tem (spredaj ali zadaj) povezana sporočila bodo v nekaj dneh izbrisana.---------------------------------- It should be FUN!!! Aleš aleš v smeh si me spravu z izjavo, da je brejk del hiphop plesa, si sploh dokazou svojo razgledanost o celotni situaciji. špinača ... rajš mau več tega pojem, kukr da prbijam neumnosti o stvari in ne poznam celotne slike. sj ne rečem, pri "hiphop plesu" si boljši. pr brejku, tebe in vse bastovce pojemo. the vu has a face. ste me že vidl, še me boste in komej čakam na ta trenutek. če drgač nisi razbral iz mojega prvega posta kdo sem, pol ti ni pomoči. jz si samo želim, da boste enkrat zbral bastovci dovolj jajčk, da boste loh pristopil v en cypher oz. da boste izvedl call out. če boste to naredl prek foruma, ste popolnoma neresni. predlagam da rečete to v obraz, ker seveda veste za čem stojite in veste kako deluje bboying "pod okriljem hiphop plesa". aja, pa če se da, nj bo ta priložnost izkoriščena nekje drugje kot na državcu! vsak se zna pred mladimi pubertetnicami napenjat, me zanima če se tut znate med brejkarskimi mački ... postam nj videote? če bo kdo hotu iskat več informacij o bboy kulturi, definitivno ne bo na vaš forum hodil, ker sami seb delate sramoto. resen človek bi rajš šel na bboyworld.com ali bboy.org, kjer se večina brejkarjev, ki so na svetovni sceni, pogovarjajo ter izmenjavajo diskusije. plus, djte no. nehejte bit na forumih, pejte trenirat, hodte na funk večere, cyphers in betlejte folk. izobražujte se. ko se bo otoplil in ko ne bo snega, trenirejte zunaj na prostem. več boste od tega odnesl, kot od telovadnic. se opravičujem mojemu izražanju nespoštovanja, ampak ta trenutek si kj več ne zaslužte! kzav, I like cheese. it's so p0rn 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Ales
|
Hey. Kzav: Ne moti me, da si stopil "v bran" svojemu kolegu. Čudi me dejstvo, da si, glede na to, da precej trenirate, tako občutljiv na kritično oceno svojega kolega (mogoče pa on sploh ni tako zelo kot ti). Mogoče mu pa lahko iskreno mnenje "nezainteresiranega" tretjega opazovalca pomaga, da izboljša svoj nastop, če to želi. Če tega ne želi, pol je pa itak vseeno, kaj si kdo misli o njegovem nastopu, ker mu je itak vseeno, ne? "nočeš zgledati kot model na desni" = žalitev "kdo si jebeno ti, da presojaš kako je treba bettlat" = neprimerne besede ... pa še ene pet napadov, jih ne bom citiral ... pač še nekoliko neprimernih besed? The vu in Kzav Ne želim tega pisati z velikimi črkami, čeprav bi mogoče moral, bom pa z rdečo: Moti me uporaba besed kot so dickridanje, jebeno,...O zgodovini in marketingu hip hopa je zapisanega marsikaj, papir vse prenese, filmski trak tudi. Še resnico vsak človek doživlja po svoje, ampak midva sva priložnost doživljanja resnice korenin hip hopa falila - jz za ene 20, vidva pa I guess za ene 25 do 30 let. Samonikli hip hop starešine in mogotci, bogataši katerih proizvode danes konzumiramo, njihove ideje pa vidva goreče branita ( http://www.zulunation.com/ je ena velika reklama, lahko vaju naročim na spam, ki ga meni pošilja mr. Wiggles), v življenju niso uspeli s tem da so žalili vsepovprek in iskali vsako možno priložnost za prepir. Ampak vidva tega itak nočeta. Mar je vredno slepo braniti ideje drugih, ki jih ponižno spoštuješ? Si pravi gangsta, ki ga bo "kultura" nagradila in kovala v zvezde, ker je branil njene ideje bolj kot vsi ostali? Ma ne vem. Prov bedno mi je in žalosti me, ko moram taka jajca pisat. Sej gre tud men marsikdaj kej na klinc, ampak pač vzamem v zakup, da marsikak neizkušen kolega potegne napačno potezo. Če imam le dovolj moči, ga privat opozorim na to, kako doživljam in razumem situacijo. Običajno, ko vidi moj pogled na zadevo, predrugači okvir svojega ravnanja ali mojega razumevanja tako, da sva oba zadovoljna. Ne gre za kompromis, ampak za pravo rešitev, ki pusti obe strani zadovoljni. Če malo karikiram, nikakor ne želim biti ciničen: Normalni odrasli moški se ne tepemo in streljamo med seboj, ker drug drugega z lahkoto ubijemo in se tega zavedamo. Ko nek drugi samec križa naš teritorij, ga o tem opozorimo in ponavadi slej ko prej stegne drugam ali nam signalizira da je njegov obisk "prehoden". Če smo mi ta drugi samec, pač reagiramo ustrezno, običajno v smislu zniževanja pritiska. Če pride do nesporazuma, ali se eden preveč ustraši in pretirano reagira, se dvigne pritisk in lahko pride do boja, ki obe strani pusti ali pohabljeni, ali eno stran celo onesposobljeno. To običajno izkoristi tretji, ki se (tudi z zmagovalnim) preostankom "poigra". Če bi se slovenski breakerji štekali, bi nas bilo dovolj, da bi kdo kdaj za nas organiziral žur, ker bi vsaj stroške not prinesel. Ker se eni videt ne morejo med sabo, se scena avtomatsko razdeli vsaj na pol -> nema žurk, nema cypherejv, nema ad-hoc battlov, ker je vse preveč "zares". Na DP pol ljudi ne pride, ker hočejo vsi samo zmagat. Na koncu pa itak cela ostala srenja dissa zmagovalce, ki jih prihodnje leto potem ni na tekmo. Pa sodniki niso dobri, pa organizacija ni dobra, pa,... "Underground" scena suxx ker ni sponzorjev, če pa kdo je, pa spet ni kul ker pol pa ni več underground. ...na koncu ostane cel kup ljudi, ki sploh ne ve kaj počnemo, ker se nas nikjer ne vidi. Tisti ta najboljši pa plešejo po oddajah tipa "Raketa pod kozolcem" v pumparcah in to zastonj. Ne vem. Menj je brejk kul, pa bi bil prpravlen tud vstopnico plačat za na žur, kjer bi bli moji prijatelji in ne bi blo po tleh polito in glažun, pa da ne bi mel feelinga da me vsi gledjo z lookom "spizdi dol s plesišča kreten, a ne vidiš da bi jz rada v paru plesala s prisotnim nasekanim tipom". Prišel bi, dal 5€, mel s seboj ruzak, vzel ven švictrak pa šel u cypher. Pa vseen bi mi blo, kdo bi mi kej nakazal, ker bi bil to moj znanec ali kolega. Pa vseeno bi mi blo, če moj kolega reče, da mu je bolj všeč tvoj footwork kot moj, ker "o okusih se ne razpravlja" in če ti pač daješ več poudarka na hitrost, ker ti je to všeč, jz pa na ritmiko, al pa kakorkol drugač.... Če me zanima in bi rad izgledal kot ti, bom poslušal njegov "nasvet", če vem zakaj nekaj počnem kot počnem, je pač izrazil svoje mnenje. To ne pomeni, da sem izgubil fejs pred tabo, ker zdej moram pa svojemu kolegu dokazat da znam tud jz po tvoje sam boljš. Tam sem, uživam, I've got balls, but can have them too, I don't mind, I just need mine. I respect and I am respected. Všeč mi je en trik, ki ga vidim. Dobim idejo kako bi lahko naredil malo drugače. Grem in ga treniram. Ne primerjam se nosnstop z vsemi, ker se mi ni treba. Vem, da ste dobri, pa jz sem tud. Pa še kolegi smo, pa če mam nekje nastop, pa če pokličejo za še enega, vem koga poklicat. V čast mi bo priporočiti nekoga, za katerega vem, kako resno se loteva svojih osebnih in profesionalnih projektov. But it's just a dream, I guess. Tega ni nikjer. Tako kot Bronxa leta 1970 že 39 let ni več. Boli me klinc od koga sem jz boljši v hip hopu, pa ker brejkr zna lepši sixstep od mene in bolj na musko, pa kolk brejkerjev v sloveniji obrne hitrejši windmill kot jz (če ga sploh kdo?), pa kdo naredi višjo stegnjeno salto, ki jo jz ne. Resno! Kul mi je densat, brejkat in se poigravat, ampak ni pogoj za to trd klinc pa polna jajca. Res mam že čez dan ful dela in živciranja in sproščanja pozitivne energije in nažiranja negativne energije in ne hodim na funke in podobne žurke lih zato - pridem tja, pa me pol ljudi gleda kot da sem jim mat ustrelu, drugi bi pa radi da se jim pridružim in z njimi gledam druge kt da so mi oni mat ustrelil. Jz bi se rad prišel tja družit, pa met feeling da mi ostali želijo dobro, ne pa da želijo napumpati svoj ego, ker znajo pinball jz pa ne. Pa da zato ker sem jz sam, njih je pa deset, pol govorijo vsem ostalim 400 firbcem v diskaču da sem lammer, namesto da bi me komu predstavili. I want to have FUN in egotrip scena mi ni kul!!! Pa mislim, da zaradi tega nisem nič slabši, pa nič manj respectan kot oseba. --------------------------- It should be FUN!!! Aleš
|
|
|
|
« Zadnje Urejanje: 03. Feb, 2009, 17:39:17 objavil-a Ales »
|
Prijavljen
|
|
|
|
the vu
Newbie
|
Hey. Kzav: Ne moti me, da si stopil "v bran" svojemu kolegu. Čudi me dejstvo, da si, glede na to, da precej trenirate, tako občutljiv na kritično oceno svojega kolega (mogoče pa on sploh ni tako zelo kot ti). Mogoče mu pa lahko iskreno mnenje "nezainteresiranega" tretjega opazovalca pomaga, da izboljša svoj nastop, če to želi. Če tega ne želi, pol je pa itak vseeno, kaj si kdo misli o njegovem nastopu, ker mu je itak vseeno, ne? "nočeš zgledati kot model na desni" = žalitev "kdo si jebeno ti, da presojaš kako je treba bettlat" = neprimerne besede ... pa še ene pet napadov, jih ne bom citiral ... pač še nekoliko neprimernih besed? The vu in Kzav Ne želim tega pisati z velikimi črkami, čeprav bi mogoče moral, bom pa z rdečo: Moti me uporaba besed kot so dickridanje, jebeno,...O zgodovini in marketingu hip hopa je zapisanega marsikaj, papir vse prenese, filmski trak tudi. Še resnico vsak človek doživlja po svoje, ampak midva sva priložnost doživljanja resnice korenin hip hopa falila - jz za ene 20, vidva pa I guess za ene 25 do 30 let. Samonikli hip hop starešine in mogotci, bogataši katerih proizvode danes konzumiramo, njihove ideje pa vidva goreče branita ( http://www.zulunation.com/ je ena velika reklama, lahko vaju naročim na spam, ki ga meni pošilja mr. Wiggles), v življenju niso uspeli s tem da so žalili vsepovprek in iskali vsako možno priložnost za prepir. Ampak vidva tega itak nočeta. Mar je vredno slepo braniti ideje drugih, ki jih ponižno spoštuješ? Si pravi gangsta, ki ga bo "kultura" nagradila in kovala v zvezde, ker je branil njene ideje bolj kot vsi ostali? Ma ne vem. Prov bedno mi je in žalosti me, ko moram taka jajca pisat. Sej gre tud men marsikdaj kej na klinc, ampak pač vzamem v zakup, da marsikak neizkušen kolega potegne napačno potezo. Če imam le dovolj moči, ga privat opozorim na to, kako doživljam in razumem situacijo. Običajno, ko vidi moj pogled na zadevo, predrugači okvir svojega ravnanja ali mojega razumevanja tako, da sva oba zadovoljna. Ne gre za kompromis, ampak za pravo rešitev, ki pusti obe strani zadovoljni. Če malo karikiram, nikakor ne želim biti ciničen: Normalni odrasli moški se ne tepemo in streljamo med seboj, ker drug drugega z lahkoto ubijemo in se tega zavedamo. Ko nek drugi samec križa naš teritorij, ga o tem opozorimo in ponavadi slej ko prej stegne drugam ali nam signalizira da je njegov obisk "prehoden". Če smo mi ta drugi samec, pač reagiramo ustrezno, običajno v smislu zniževanja pritiska. Če pride do nesporazuma, ali se eden preveč ustraši in pretirano reagira, se dvigne pritisk in lahko pride do boja, ki obe strani pusti ali pohabljeni, ali eno stran celo onesposobljeno. To običajno izkoristi tretji, ki se (tudi z zmagovalnim) preostankom "poigra". Če bi se slovenski breakerji štekali, bi nas bilo dovolj, da bi kdo kdaj za nas organiziral žur, ker bi vsaj stroške not prinesel. Ker se eni videt ne morejo med sabo, se scena avtomatsko razdeli vsaj na pol -> nema žurk, nema cypherejv, nema ad-hoc battlov, ker je vse preveč "zares". Na DP pol ljudi ne pride, ker hočejo vsi samo zmagat. Na koncu pa itak cela ostala srenja dissa zmagovalce, ki jih prihodnje leto potem ni na tekmo. Pa sodniki niso dobri, pa organizacija ni dobra, pa,... "Underground" scena suxx ker ni sponzorjev, če pa kdo je, pa spet ni kul ker pol pa ni več underground. ...na koncu ostane cel kup ljudi, ki sploh ne ve kaj počnemo, ker se nas nikjer ne vidi. Tisti ta najboljši pa plešejo po oddajah tipa "Raketa pod kozolcem" v pumparcah in to zastonj. Ne vem. Menj je brejk kul, pa bi bil prpravlen tud vstopnico plačat za na žur, kjer bi bli moji prijatelji in ne bi blo po tleh polito in glažun, pa da ne bi mel feelinga da me vsi gledjo z lookom "spizdi dol s plesišča kreten, a ne vidiš da bi jz rada v paru plesala s prisotnim nasekanim tipom". Prišel bi, dal 5€, mel s seboj ruzak, vzel ven švictrak pa šel u cypher. Pa vseen bi mi blo, kdo bi mi kej nakazal, ker bi bil to moj znanec ali kolega. Pa vseeno bi mi blo, če moj kolega reče, da mu je bolj všeč tvoj footwork kot moj, ker "o okusih se ne razpravlja" in če ti pač daješ več poudarka na hitrost, ker ti je to všeč, jz pa na ritmiko, al pa kakorkol drugač.... Če me zanima in bi rad izgledal kot ti, bom poslušal njegov "nasvet", če vem zakaj nekaj počnem kot počnem, je pač izrazil svoje mnenje. To ne pomeni, da sem izgubil fejs pred tabo, ker zdej moram pa svojemu kolegu dokazat da znam tud jz po tvoje sam boljš. Tam sem, uživam, I've got balls, but can have them too, I don't mind, I just need mine. I respect and I am respected. Všeč mi je en trik, ki ga vidim. Dobim idejo kako bi lahko naredil malo drugače. Grem in ga treniram. Ne primerjam se nosnstop z vsemi, ker se mi ni treba. Vem, da ste dobri, pa jz sem tud. Pa še kolegi smo, pa če mam nekje nastop, pa če pokličejo za še enega, vem koga poklicat. V čast mi bo priporočiti nekoga, za katerega vem, kako resno se loteva svojih osebnih in profesionalnih projektov. But it's just a dream, I guess. Tega ni nikjer. Tako kot Bronxa leta 1970 že 39 let ni več. Boli me klinc od koga sem jz boljši v hip hopu, pa ker brejkr zna lepši sixstep od mene in bolj na musko, pa kolk brejkerjev v sloveniji obrne hitrejši windmill kot jz (če ga sploh kdo?), pa kdo naredi višjo stegnjeno salto, ki jo jz ne. Resno! Kul mi je densat, brejkat in se poigravat, ampak ni pogoj za to trd klinc pa polna jajca. Res mam že čez dan ful dela in živciranja in sproščanja pozitivne energije in nažiranja negativne energije in ne hodim na funke in podobne žurke lih zato - pridem tja, pa me pol ljudi gleda kot da sem jim mat ustrelu, drugi bi pa radi da se jim pridružim in z njimi gledam druge kt da so mi oni mat ustrelil. Jz bi se rad prišel tja družit, pa met feeling da mi ostali želijo dobro, ne pa da želijo napumpati svoj ego, ker znajo pinball jz pa ne. Pa da zato ker sem jz sam, njih je pa deset, pol govorijo vsem ostalim 400 firbcem v diskaču da sem lammer, namesto da bi me komu predstavili. I want to have FUN in egotrip scena mi ni kul!!! Pa mislim, da zaradi tega nisem nič slabši, pa nič manj respectan kot oseba. --------------------------- It should be FUN!!! Aleš Dragi Aleš, da je vredno zagovarjat ideje drugih, ker so nekatere ideje temelji kulture. ne gre se, da bom zj najboljši izpadu in tut ne čakam od kergakol spoštovanje zato, ker hočem teb neki dokazat. lej, forum je javno mesto. js lahko povem kar hočem in vi poveste kar hočte. js samo hočem rečt, da imate napačno predstavo o brejkanju ter na sploh o kulturi, pred katero se brejk izraža. če se ne držite teh temeljev, pol niste to kar bi moral predstavljat. s tem ne branim slepo ideje drugih, s tem zavestno vam govorim, da se ne držite temeljev, ideje kulture brejka. nočem zato izpadt v tvojih ali v očeh drugih kot nekej več. če bi vedu kdo si in iz kje si, bi ti v faco sam povedou kaj si mislm in kako si mislm. brez jeze, brez predsodkov. povedou bi svoje mnenje. kzav me je zagovarjou, ker me spoštuje in jaz zagovarjam njega. temu se reče sokrujanstvo (biti v crew-ju). razkurl me je samo to, da ste pametni na forumih, kjer se oglašate na veliko, na dejanski sceni pa ne obstajate. zakaj? zagovarjate in delate stvari, k sploh niso veljavni na dejanski slovenski sceni ter stvari, ki se ne držijo temeljev. drgač je tko, kar se prepirov tiče. če js in mnogi drugi zagovarjamo nekej, čemu vi nasprotujete, bomo mi svoje čez vaše zihr zagovarjal. to je zato, ker nas mate vi za neki tacga kar smo mi ali celo več, kar je žalostno. prepir je samo, civiliziran način, da nekomu rečeš, da nima pojma. temu se reče nestrinjanje. kle se ne gre za neko dokazovanje ali označevanje teritorija in prepira samcev. si mau zašu s prave teme al kva? kle se gre za izmenjavanje ideologij in dogovarjanje diskusij. temeljev se je dobr držat, ker če se teh ne držiš, potem zagovarjaš neko stvar k nima konkretne oblike oz. identifikacije, na kratko; zagovarjaš spako. underground bo vedno, tut če nas pljuvaš. teb se zdi, da stvar smrdi, ker se zarad takih k si ti, kultura umira. brejk nikoli ni bil namenjen nastopom, zbiranje sponzorjev, dokazovanje pred najstnicam, delanje koreografij ... brejk je bil namenjen plesu ter sprostitvi. brejk je bil tut namenjen tekmovalnosti, kjer je nekdo tekmoval proti svojemu nasprotniku, ampak v mejah normale. na koncu, ne glede na to, kdo zmaga, vedno ostane spoštovanje. že samo zato, ker se z isto stvarjo ukvarjamo. pištole, ubijanje, gangsterizm, med drugim TUDI "hiphop ples", new sql rap, ... to vse ubija hip hop kulturo. vi zagovarjate, da je brejk podvrsta hiphop plesa. no, js ti pravm, da zahajaš v napačno smer. ampak ej, ni pene. men je vseen kva si ti mislš, kako si stvar predstavljaš. ljudje, ki bodo hotl več zvedt, bodo poiskal pravo smer in (reality check) to ne bo vaš forum. pravš, da bi rd kdaj pršu v cypher ... zakaj te nikoli nism vidu? pridte kdaj na kšn funk večer. če ti kj brejk pomen, se boš na tla vrgu. tut če je polito po tleh. kva si pa drugi mislijo in da te to moti, je izgovor. kva je men folk že vse reku v faco, pa me b*** k****! potegnem iz tega neki pozitivnega, in grem naprej ... lej mi nočmo izpadt, kot da smo neki več od vas. sploh ne, nas ni nikoli motil, kar ste delal. zato smo bli vedno tiho. ko se enkrat začnete oglašat in mešat vaše ideologije z našim, ki nas po vašem mnenju poj vržejo v isti koš k vi ... tuki bomo mi vedno stopl notr, že samo zato, ker imate vi napačno predstavo. ne maram bit hater, ampak če boste vi mešal dejstva, bom pa z veseljem vaše riti podžigal. pravš, da se nč ne dogaja ... pravš, da smo slovenci zahrbtni in zavistni ... je res, res da smo. sm tut js, priznam. samo nočem bit več tak, ker se naša scena ne razvija. državna prvenstva, nastopi ... to vse ubija underground. ko bom js enkrat imel čas in voljo, bomo skupej z mojimi brejk prjatli začel delat na eventih, kjer si želim, da bi tut vi pršli. ne zato, da bi vas betlal, zato da bi vam pokazal, kva mi vidmo. kako mi interpretiramo brejk. in tudi, če nas boste pljuval, da smo egocentrični, bedni pozerčki, mi je vseen. men ni pomembno, da vam odprem oči. men je pomembno, da dvignem standard pr svojem brejku in pri svoji kulturi. ne boste me več vidl kle tipkat. spoštovanje ali ne, the choice is yours. the vu
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
joj ste bedni... sami seb se usi neki smilte..
pa zagovarjite sebe.. kaj gledate druge
usak let je isto
otročarija
faQ..
to ni res..
bodte kar ste... kaj se ukwarjate z bastom...
če ga ne marate puste namer an..
brejkite tko k hočte..
itk p nima noben prou...
prou majo uni ...
mah.. bz se tle neki...
dosadni ste že usi!!!
to ni res..
dej live your life f**king god!!!
omg...
...
(jst sm rož'ca in nimam pojma v brejku so what... se pa učim... pustim druge čeprou me motjo d so okol mene oni pustijo mene... misljo grdo o meni... boli me... živim svoj life... brigajo me drugi...)
...
YooY!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨  ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸
|
|
|
wanted
Jr. Member

sporočila: 93
|
se strijnam z iwy  brez veze d se tok kregate.... vsak ma pač svoje mnenje
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
tasa
phpBB sodelavci
Full Member

sporočila: 147
smile and the whole world smiles with you
|
My god!!! Kot je Aleš napisu : I respect and I am respected. 6 besed, ki pove VSE in pomen katere, po vseh postih sodeč, NOBEN ne razume!!! Se nasplošno v take debate ne spuščam, sploh okol brejka, o katerem pač nimam pojma, ampak ... Ljudje, sej smo plesalci, sej plešeš ZASE in ne za druge, a ni res? Sej treniraš zato, da boš sebe izboljšu in ne, da bojo drugi rekl kok si "kul"... In okol zadev kot so: narobe razmišljate, narobe si predstavljate, narobe mislte... samo zato, ker nekdo ne razmišlja isto kot ti? Come on!!! Če se ti zdi, da ima nekdo o nečem zmotno predstavo, mu obrazložiš svoj pogled na to zadevo in stvar podpreš z argumenti (kar ŽAL pri določenih tud prbližno ni blo tko), ne pa da se iz tega pol razvije taka debata (čist POPOLNOMA brezvezna), ker si na tak način razkazujete kdo ma večja j****... Pejte raj trenirat itd., kokr pa da tuki visite? Well said  bomo preštel poste od posameznikov?  + da ko enkrat rečeš "I'm out", "I rest my case" in temu podobne zadeve, nevem če jst prou razumm pomen teh besed - pomen, da pol ne pišeš (ne odgovarjaš) več? Mogoče "narobe razmišljam"  ... and ... Dance to EXPRESS, not to IMPRESS!!!! Peace out, i'm done hehe 
|
|
|
|
« Zadnje Urejanje: 04. Feb, 2009, 00:16:02 objavil-a tasa »
|
Prijavljen
|
The truest expression of a person is in its dance and in its music. Body never lies...
|
|
|
|
Ales
|
Na DP pol ljudi ne pride, ker hočejo vsi samo zmagat. Na koncu pa itak cela ostala srenja dissa zmagovalce, ki jih prihodnje leto potem ni na tekmo. Pa sodniki niso dobri, pa organizacija ni dobra, pa,... "Underground" scena suxx ker ni sponzorjev, če pa kdo je, pa spet ni kul ker pol pa ni več underground.
underground bo vedno, tut če nas pljuvaš. teb se zdi, da stvar smrdi, ker se zarad takih k si ti, kultura umira. brejk nikoli ni bil namenjen nastopom, zbiranje sponzorjev, dokazovanje pred najstnicam, delanje koreografij ... brejk je bil namenjen plesu ter sprostitvi. brejk je bil tut namenjen tekmovalnosti, kjer je nekdo tekmoval proti svojemu nasprotniku, ampak v mejah normale. na koncu, ne glede na to, kdo zmaga, vedno ostane spoštovanje. že samo zato, ker se z isto stvarjo ukvarjamo. ... some text deletednastopi ... to vse ubija underground. ko bom js enkrat imel čas in voljo, bomo skupej z mojimi brejk prjatli začel delat na eventih, kjer si želim, da bi tut vi pršli. ne zato, da bi vas betlal, zato da bi vam pokazal, kva mi vidmo. kako mi interpretiramo brejk. men ni pomembno, da vam odprem oči. men je pomembno, da dvignem standard pr svojem brejku in pri svoji kulturi. Opala, neljub spodrs. Nisem bil dovolj jasen. Meni JE underground cool!!! Poslušam pa cel kup breakerjev, ki pač šizijo čez DP, za underground pa jamrajo da suxx, da nič ne dogaja ker da ni sponzorjev. No, če pa sponzorji dajo keš, pol pa so taisti brejkerji spet nezadovoljni, ker pol pa to (kao?) ni več underground. ..ampak kot si rekel - break ni bil namenjen zbiranju sponzorjev itd. Ampak spet, ko organiziraš "underground" event in kličeš "zaresne" crewje po evropi, te vsak vpraša kolk je nagradni sklad, pa če mu boš dal v vsakem primeru za potne stroške? Veliko "underground" breakerjev je fanov od "jabbawokeez", ki so le še stežka underground? Ne vem. Mogoče jih ti bolj osebno poznaš in bodo prišli tudi zastonj. Upam, da boste s kolegi čimprej kaj organizirali. Bom zelo vesel če boste povabili tudi nas. Definitivno pridemo, če bo le vabilo prijateljsko in bomo imel čas. ----------------------- It should be FUN!!! Aleš
|
|
|
|
« Zadnje Urejanje: 04. Feb, 2009, 02:21:19 objavil-a Ales »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
jaaa  i remember 2 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨  ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸
|
|
|
|
Super Sonic
|
Ja to so dobro cajti krof ja,  , Estonija rulz hehe  Some things never change  , ampak mene briga četud sm najslabši na svetu, sam da se brejka  Brejk je zakon, komi čakam trening  papa
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
B-Boy Smiley
Newbie
sporočila: 15
|
Hehe! Dynamite dobr si povedu!! Kratko in jedrnato! Rad bi pa le povedal, da mi je bil un battle med Balkan mafio in Floor kingsi prov dbest, folk ma dobr stil, move , flow...žal mi je to, da nism bil zravn! Upam da se bo kdaj tud tle kej objavl kje bo kkšn open circle al pa cyfer al pa kkšn drug podobn dogodek, k bi bil rad zravn, če ne da bi plesu pa vsaj gledu:). Res je da si dostkrat ne morem vzet časa, ampak vseen, si ga bom mogu:P!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Super Sonic
|
Men je bil hud betl, se spomnm k sm ga vidu v živo  , Js sm isti kt ti Blaž, izpiti in to  , pa še prej poškodbe 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
 |