|
ferko
|
na dinozavriji? sam tm nemorš dt denga klika pa save as......?? al pa sam jst neznam.....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Human knowliedge belongs to the world"... In the world of Bullshit...Music is all that realy matters
But don't sweat the technique!!
|
|
|
|
BBoy Sime
|
a pa če sam print screen nardiš pa pol u slikarju sam tist prekopiraš k rabš ane 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
ferko
|
tut to sm pomislu ja......sam pol je res slika samo za avatar (ker je tok zanič) pa ne paint ampak bolš dobiš z photoshopom.....
pace e bene
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Human knowliedge belongs to the world"... In the world of Bullshit...Music is all that realy matters
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
tko sm nrdila k je reku simejanko ja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨  ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸
|
|
|
|
ferko
|
buuuuuuuuuuuuuuuu, kradeš avtorske pravice.....tožil te bom!!!! to so moje slikce......
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
ferko
|
tist prej je bil sarkazem....sam tok da neboš prestrašena!
pace e bene
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
o beed.. jst sm p že w lublanco misnla skočt... uf.. dobr je  mi p prnes slikce ne 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨  ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸
|
|
|
|
BBoy Sime
|
hello mene pa zanima kje bi lohk ščitnike kupu (za komolc, koleno) ker ne vem kaki so tapravi hvala za pomoč see ya
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Zalar
|
ej sime tm v cityparku v un hervis sport sm jih js dubu p mislm tud d jih maš v skor ush športnih štacunah maš p velikosti tko k ubleke s, m .l, xl. xxl. p nvm reč v trgovini č lahka probaš stanejo p ukol 10evrov se mi zdi al p mal več odvisn od firme.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Breake dance 4 Ewer! DancE till u diE
|
|
|
viDi
Gost
|
ah sj ne rabš ščitnikov sooooftiččččččč js mam 4
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
ferko
|
sam res softič......hehe p.s.: Jst si jih zmer od vida sposodm k ma 4 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|