|
|
|
Urki
|
Super najdba!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
BBoy Sime
|
zakon! thanx for sharing... sam najbrz rabs kartico da kups
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
aja to je una stran k so tud ufo hlače k jih usi iščejo hah... sam to prek neta... full te dražje prideno... ne wem.. lahka bi šla še šefa no roolsa prašat če kej ve če bodo kej naročal v kopru... kokr veste... jst sm jih tm dobla... sam se p ne spomnm cene... mislm d je mau cenej..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨  ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸
|
|
|
|
Primzi
|
jp, rabš visa cartico al pa mastercard da naročiš... jst bom dobu viso v roku enga tedna (mam že naročeno) in potem ko jo dobim si bom naroču kapo prek amazona. kapa pride 27$, poštnina 4$, skupi je to 31$ = 24€. Če bi še kdo rad da jo še zanj naročim, naj mi napiše sem, pa bom (če nimate vise recimo)  . Traja pa 20-24 dni da pride v Slovenijo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
wanted
Jr. Member

sporočila: 93
|
naoč še zame 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Urki
|
hey folk - z ivi sva dons mal čekirala po netu pa našla kapce... zj če se skupi damo pa zmenmo jih lahko preko neta naročimo
evo še LINK 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
BBoy Sime
|
one for me  ... se to kj ve kok je poštnina?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
Urki
|
ne vem nism še poskusu ampak to je tko - če usi naročimo in jih naročimo ene 10 -15 pride potem poštnina na vsakega približno 1 do 3 največ max! to pomen da pod 15 € dobimo kapce  sam pač usi naenkrat ker če ne je bv 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
B-Boy Smiley
Newbie
sporočila: 15
|
Ej tole je pa res dobra cena, pa tud jz rabm eno, tko da count me in!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Urki
|
sj bomo povedal še na treningih in use ... mogoče še kkšni k plešejo na osnovkah - bo dynamite povedu če je kdo zainteresiran. sam je pa en trik denar se da v naprej ker to se trga do brata kartica in ne mormo it na minus
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
jst sm tud za da se povpraša in da mamo pol mir in da se res tist k jo hoče tkoj prnese keš.. ga zberemo in naročimo... pa damo ne wem en rok od tega do tega se zbira keš in pol naroči... tist k ni pač ni dou... so mi p ful hude k so barvaste  c'Ya*
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨  ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸
|
|
|
|