|
Strani: 1 [2]
|
 |
|
Avtor
|
Tema: Red Bull BC One 2007 čez 5 dni (Prebrano 3414 krat)
|
|
ferko
|
ahhhh, kr neki, Hong 10 je car!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Human knowliedge belongs to the world"... In the world of Bullshit...Music is all that realy matters
But don't sweat the technique!!
|
|
|
blaž
Gost
|
mya. jst sm biu tut prepričan, da bo hong 10 zmagu. čeprou ronnie tut ni slb
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
viDi
Gost
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
tjanca
Newbie
sporočila: 1
|
hello tut sam že neki časa spremlam to odbito sceno,sicer ne izvajam vsemogočih break akrobacij,si pa z veseljem pogledam.Spomnim se da je vcasih bil se kaksen battle v LJ za videt,npr enkrat je blo organiziran pred Kolosejem,pa 2 let nazaj je blo men se zdi neko prvenstvo v Portorozu,sam nisem mogel it,k me ni blo v slo-a jebi ga.V glavnem a kdo ve,ce se bo kej podobnega spet dogajal,kaksen hud battle al pa break "festival,al kej podobnega? K tale RED BULL BC ONE ga cist seka-po moje je vse neki zmontiran v studio  ...pa ne mores delat skletce na eni roki,pa noge v zrak Sej red bull ma zmeri ene hude evente.A pa kej pomaga za breakanje ce prej spijes red bull? ajde folk se cujemo... T
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
 lol  tud brez redbulla lahko brejkaš 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨  ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸
|
|
|
|
ferko
|
hello tut sam že neki časa spremlam to odbito sceno,sicer ne izvajam vsemogočih break akrobacij,si pa z veseljem pogledam.Spomnim se da je vcasih bil se kaksen battle v LJ za videt,npr enkrat je blo organiziran pred Kolosejem,pa 2 let nazaj je blo men se zdi neko prvenstvo v Portorozu,sam nisem mogel it,k me ni blo v slo-a jebi ga.V glavnem a kdo ve,ce se bo kej podobnega spet dogajal,kaksen hud battle al pa break "festival,al kej podobnega? K tale RED BULL BC ONE ga cist seka-po moje je vse neki zmontiran v studio  ...pa ne mores delat skletce na eni roki,pa noge v zrak Sej red bull ma zmeri ene hude evente.A pa kej pomaga za breakanje ce prej spijes red bull? ajde folk se cujemo... T Jst sm enkrat 2 spil pred gimnastiko.....sej maš ful energije pa to, sam k je nemorš kontrolirat.....jst sm se lahko delu 2 uri na polno, sam k sploh nemorš nardit salte, k te kr odnese naprej:.....!!Redbull samo če si res utrujen in morš plesat!!......
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Human knowliedge belongs to the world"... In the world of Bullshit...Music is all that realy matters
But don't sweat the technique!!
|
|
|
|
|
Strani: 1 [2]
|
|
|
 |