|
B-girl Poison iwy
|
ej... ajdica.. zdj sm iz kina sm gledala dogodek... čist nč groznga ni blo... mogoče za par sekund par prizorov... ampk drgač je p čist fantastičn do amena !!! sploh na koncu k tko razmišlaš kaj pravzaprav je to... kaj se dogaja... pa k je un reku kaj delamo z naravo in d se maščuje.. to je čist v nulo zadel !!! nauk filma: FOLK... NARAVA NS JE NAREDILA... SKRBIMO ZANJO !! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨  ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸
|
|
|
B-Boy Smiley
Newbie
sporočila: 15
|
HEJO! jz sm tud zravn!!-za Step up 2, da ne bo pomote... (če bo sploh pršu v slovenijo:S)! lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Super Sonic
|
yo si pa mal prepozn. step upa 2 ni v koloseju. bi že mogu bit pa so ga skenslal ker so dujsi 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Nikki_22
Gost
|
Prej so ga predvajal v Planetu Tuš pa zgleda, da ga tud tam ni več na sporedu...  tko, da si ga bo treba kr downloadat z neta... lahko se pa tko zmenmo, da ga skupi gledamo  lp***
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Zalar
|
haha sam ne s podnapisi haha
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Breake dance 4 Ewer! DancE till u diE
|
|
|
B-Boy Smiley
Newbie
sporočila: 15
|
dammit ...jz pa vse pozn zvem!! hehe...to da naj bi bil v Tuš Planetu...never heard...ja herunterladat ga je treba pa zusammen gledat, seveda mit podnapisi!!  No eno kopijo jz že mam, sicer srednje kvalitete, ampak bi zadovoljil še tako zahtevne HDMI navdušence... lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ančka
Jr. Member

sporočila: 69
Live a dream
|
ČESTITKE MIHATU IN ALEŠU ZA 16. MESTO NA SVETOVCU..  kr tko naprej ... go našiii .. !!! have fun;D
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
xoxo *.*
|
|
|
Ajdica.
phpBB sodelavci
Newbie
sporočila: 16
|
hej hej!! Aleš men pa je biu un film tok napsiheran, sej je dobr k ma res nauk pa to.. sam je na določenih delčkih res kripi.. jz mam step up 2,če kdo rab...k mam 2 izvoda =P dvema sošolcema sm rekla pa sta mi oba zapekla  upsi a je že kdo gledu hulka al kaj je un ta zelen?  cya** Ajdii
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
°°Dancing is not what you do. It´s who you are.°°
|
|
|
|
Zalar
|
STep Up 2 DVDR in DVD Rip sta že na netu. DVD Z berljivimi podnapisi (Nekateri vejo o čem pravm  ) Peace nice Watching  G.C & Street KidZZ 4 Ewa
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Breake dance 4 Ewer! DancE till u diE
|
|
|
|