|
Strani: [1]
|
 |
|
Avtor
|
Tema: Summer dance camp! (Prebrano 2294 krat)
|
Nikki_22
Gost
|
Hoj!
A kdo od vas ve, če kje v Evropi potekajo kakšni poletni plesni kampi z raznimi workshopi in tekmovanji v hiphopu?
lp ****
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
ice
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Doubt your options, love your choices."
|
|
|
Nikki_22
Gost
|
Thx sis 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
katy
Sr. Member

sporočila: 456
smile&shine
|
vi2 sta hecni =P
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
all our dreams can come true if we have the courage to persuade them.<< by walt disney
|
|
|
Nikki_22
Gost
|
Ta link si pa le poglejte....  lp***
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Risa
Jr. Member

sporočila: 56
|
Helou! Tole je prišlo v moj mail-box: Euro dance festivalSem nalašč dala link od 'ta zanimivega' page-a. Skratka, gre za štiri dnevni Event... od salse, latina, swinga, standarda... pa seveda hip-hopa in break dancea. Zadeva se začne dogajat 22. februarja, v Europa Parku v Nemčiji, tko da je mal 'short notice', ampak tole je bilo v enem mailu, ki jih redno dobivam, odkar sem bila na enem salsa workshopu, pa sej veste kako je s to redno pošto. Če nisi lih 'lunik' pol pač vidiš, da je mail, kej več pa... Sej salsa je kul in sem bla neki cajta huda fanica, ampak... kakorkoli-že... mail je prišel včeraj, bila je zanimiva slikca, pa sem pogledala. Še tole bom copy-paste-ala, da vam ne bo treba preveč brskat, pa da tisti, k ste zdejle  pa  hitr vidite, kdo so teacherji: Hip Hop / Break Dance: - Gabriel (Member of Spinkings, manifold World Champion and winner of the "Battle of the Year"),
- Fusion (world-famous Choreographer from Los Angeles, Justin Timberlake's and Missy Elliot's Coach),
- Poppin Hood (World Champion Electric Boogie),
- Kenny (winner "Viva Dance Star 2005"),
- Detlef D! Soost (Pro7 ‘Popstars’ and VIVA ‘Dancestar’ jury member and Germany’s most famous choreographer),
- Nilson Mufume (European Champion Hip Hop 2006),
- Burnaholics,
- Vagabonds (winner "Battle of the Year" 2006),
- Miriam Link (German Champion Hip Hop & Dancefloor),
- Lina Hinrichsen
 Tole zgleda zanimivo!!! Če bo kedo šibnil gor... vsi firbci bomo zelo veseli kakega forumskega poročila. Oo, še tole sem vidla... sam prijavit se je blo treba do 31. januarja... ajdi, vseeno: Big Bounce - hip-hop battleEnjoy ya'll!
|
|
|
|
« Zadnje Urejanje: 18. Feb, 2007, 15:19:53 objavil-a Risa »
|
Prijavljen
|
... and just for the fun of it ... let's make it FUN!
|
|
|
|
|
Strani: [1]
|
|
|
 |