|
Strani: [1]
|
 |
|
Avtor
|
Tema: Trkaj - Rimaj z mano (Prebrano 1958 krat)
|
flower
Newbie
sporočila: 2
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
B – Kandos
Full Member

sporočila: 101
This is KL– D!!!
|
Lep pozdrav! A veš kje se da dobit mal več informacij glede tega natečaja  Namreč, če sem prav razumel naj bi se na koncu, ko bi se izibiral kandidata oz. zmagovalca naj bi se pol med sabo battlal oz. dissal 1 vs. 1 Moje mnenje je, da na žalost je to diss-anje zgrešeno in, da če bo šlo tko naprej ne bo kej preveč dolg živel rap, ker je preveč manipulacij prek tega. Velik folka je talentov v rap-u, sam jih pol zgazijo tisti, k znajo freestylat pa diss-at in pol zgobijo voljo. To še ne pomen, da se nebi smel diss-at, js tut diss-am folk  sam vse pod neko mero, ne pa tko kot to delajo whack MC-ji, ki jih je žal dandanes preveč in se neki forsirajo na sceni in pod sceno. LP
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
oo Trkaj.. car.. sošolc ex 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨  ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸
|
|
|
|
Zalar
|
Lep pozdrav! A veš kje se da dobit mal več informacij glede tega natečaja  Namreč, če sem prav razumel naj bi se na koncu, ko bi se izibiral kandidata oz. zmagovalca naj bi se pol med sabo battlal oz. dissal 1 vs. 1 Moje mnenje je, da na žalost je to diss-anje zgrešeno in, da če bo šlo tko naprej ne bo kej preveč dolg živel rap, ker je preveč manipulacij prek tega. Velik folka je talentov v rap-u, sam jih pol zgazijo tisti, k znajo freestylat pa diss-at in pol zgobijo voljo. To še ne pomen, da se nebi smel diss-at, js tut diss-am folk  sam vse pod neko mero, ne pa tko kot to delajo whack MC-ji, ki jih je žal dandanes preveč in se neki forsirajo na sceni in pod sceno. LP đeki  freestajl battle v rapu je podobn kt pr brejku bl k pokaže bol uspeva sam ni to mišlen kt d č te en zdisa d morš to osebno uzet, tip k te bettla te ne pozna in dissa brez brez slabga namena ... sam hoče pokazat svojo iznajdlivost kko išče rime in ti pridt do žiuga zto ne sme freestajl ti pridt do žiuga in ti ne sme volje uzet  dissi k so pa posneti kt komad ... to je uglavnm bedarija če dissaš enga tipa iz druge strani ljubljane in ga niti poznaš ne ... je p opravičn če dissaš enga biušga kolega al p enga tipa k se poznata in ne razumeta... seveda v normalni meri in morš vedt d bo diss ti vrnu al p požru in d te seveda najbl pomembn ne pride zdissat n ulco in ti popoul use zobe vn  in freestajl ni nujn d enga zdissaš hehe freestajlaš lahka bolano in o bolanih stvari do oseb al p do dogodkov k ti padejo na pamet. mi se učas v freestajlu pogovarjamo kar je uistvu dost sick en začne freestajlat in pol mu odgovorimo na freestajl s freestajlom dost zabavn je hehe  jao kok sm se razpriču hahah naredu maturo si đeki?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Breake dance 4 Ewer! DancE till u diE
|
|
|
B – Kandos
Full Member

sporočila: 101
This is KL– D!!!
|
ja sj, nism mislu lih dobesedno diss, ker res nima smisla, sam lih tko sm se spomnu. Drgač freestyle je ql če znaš  Jst recmo ne bi mogu, ker bi se prej zataknu.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
tajcika
Newbie
sporočila: 1
|
uf... vidla sem ta natečaj... kr kul zadevca. sam se počasi izteka, i think... a kdo ve do kdaj točno traja?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
flower
Newbie