|
Strani: [1]
|
 |
|
Avtor
|
Tema: KOREOGRAF ROGER LEE - DANCE WORKSHOP - PLES - HIP HOP PLESNA DELAVNICA (Prebrano 2690 krat)
|
simona
Jr. Member

sporočila: 89
|
Helou vsi hip hop plesni entuzijasti!!!! Roger Lee, koreograf Justina Timberlaka, Janet Jackson in Tweet dela turnejo po Nemčiji v septembru in oktobru. Na flyjerju spodaj so datumi delavnic, ki potekajo po različnih mestih, ter internetna stran, kjer se lahko prijavite. 4-urna delavnica stane 49 Eurov. za prijavo na workshop lahko kliknete tudi tukaj - http://www.whogotskillz.com/?p=10054 V glavnem, tipček je extra kul in huuuuuud, tako da zelo močno priporočam vsem v Bastu in seveda tudi ostalim, ki to berete, da razmislite o udeležbi  Torej - Bastovci bomo definitivno šli - zaenkrat smo za vsi teacherji, vsi ostali zainteresirani pa se zglasite tu na forumu ali na treningih - da organiziramo kaksne skupinske prevoze in tko  To bo še žur!!! Najbliže bi bilo, če gremo na delavnico v Munchen in sicer 8. 10. 2006 - kdo je za, kdo ni....? Kmalu adijo, Papa Simona 
|
|
|
|
« Zadnje Urejanje: 17. Sep, 2006, 19:23:19 objavil-a simona »
|
Prijavljen
|
|
|
|
katy
Sr. Member

sporočila: 456
smile&shine
|
a mislš da je res tok dobr da se splača dt skor 12 čukou sam za 4 ur plus še vožn0 treba upoštevat....a loh še mal bl podrobno napišš kako ti je blo na klasih pa kok si odnesla od njega??kok se ti zdi da si se izbolšala od takt k si bla na neogvih klaish..pa kr nakladi lepo =P
uživite!!
bay bay =**
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
all our dreams can come true if we have the courage to persuade them.<< by walt disney
|
|
|
simona
Jr. Member

|
Zivjo Katy! Jaz osebno na classih od Rogerja Leeja se nisem bila, sem pa slisala, da je odlicen koreograf. Predlani pa smo res sli na podobno varianto in sicer ravno tako v Nemcijo - takrat je ucil Marty Kudelka ( http://www.geocities.com/Mkudelkaonline/MartyNews.htm) in moram rect, da je bilo prav fajn... Takrat je bilo se mi zdi se vec kot 4 ure, stalo pa je nekje 50-60 evrov, se ne spomnim tocno. Gre predvsem za to, da izkusis vec razlicnih stilov - vsak koreograf ima namrec nek svoj stil - in se mi zdi, da se ti sam izboljsujes kot plesalec, ce pleses pri vec razlicnih koreografih, saj se tvoje telo nauci razlicnih nacinov gibanja. Vsaka taka izkusnja ti pride prav - tja ne gres zato, da bi se naucila koreografijo in bi jo potem do smrti ponavljala do perfekcije - tja se gres imeti fajn in delati na sebi kot plesalki... Po moje...  Lep pozdravcek, Simona
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
katy
Sr. Member

sporočila: 456
smile&shine
|
ne ne..sej se čis strinjam s tabo..itak..vem da se ful puzna..usaj jz pr seb opažam tko..sprašvala sm sam zato k semizdi to dos keša no..za tko 4 ure..res je najbrš da nau velik takih izkušn..ampak sm mislna da če si šla da bi loh bl natančno povedala..bomo premisll an...če bo se bo to dal kej organizerat itak =P
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
all our dreams can come true if we have the courage to persuade them.<< by walt disney
|
|
|
simona
Jr. Member

|
Hey! Ja res je, je precej keša, ampak nekak taka cena je pač standard povsod za koreografe na takem nivoju... vem pa, da je veliko za 4 ure. Mislim, da kar nekaj folka iz Basta gre, tako da se bodo vsaj stroški prevoza lahko porazdelili. Vprašaj koga na treningu ali pa kar tukaj po forumu - kdo misli it... lp  simona
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
furmih
|
Eeeeeeeeeeeeeeeeej...a bi mi lohk kdo usaj do jutri sporocu ce gre do sploh iz basta zdj tja gor pa ce bi se dal zment se za ksn plac al whatever?!?!?
pliiiiiiiiiiiiiiiiiz:D:D:D
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|