swinga
Full Member

sporočila: 123
|
olaaa! ej js ful razmišlam da bi hodila na jazz k pomojm mi bo ful prou pršu k sm ugotovila da sm anti talent za piruete  se vm lahko pridružim? aja pa še kdaj ker dan je pa ob keri uri me zanima. a se pol kej dodatno plača?? lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
don`t do jazz, do hip-hop! low-low...be free, be cool, be easy!!
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
Yo swinga.. waŁda d Łahko pridš an.. eii ne bo ti žou res ne !!! am.. ja hwaŁa enako an.. niti za 5 € mi ne rata en bogi krogec .. grrrrrr  drgač p mamo ob četrtkih ob 19:00. pridi  wabŁena full  lp**
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨  ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸
|
|
|
Nikki_22
Gost
|
Nincha ti kr prid  ....Iwy bi ti mogu Aleš naslednjič kej več € ponudt, pa bi ti sigurn ratal ...  zdej mamo novo tehniko "catch the cash"...  Drgač pa mi plačujemo po 71 € (17.000 sit) za neomejen obisk... *s(mej)te se* Lp 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dancegirl
Jr. Member

sporočila: 64
|
Ejla swinga! Ti se kr pridruži! Ti bo ful prav prišlo, boš vidla! Pa še večja družba bo! Ful dobro! ((Mene tudi matrajo piruete.. Ampak res ful pomaga, da rit stisneš! Samo ti mora to prit v navado, ker se rado pozabi (vsaj jaz). Pa glava je problem, ki mora bit dovolj hitra..))
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
She's a maniac maniac on the floor And she's dancing like she's never danced before
|
|
|
Vini
Administrator
A bear of very little brain

sporočila: 185
Wicked!
|
Ce pa Ales denar ponuja za piruete, se moram pa obvezno oglasit na kaksnem treningu, da ga malo scuzam  Castim pijaco po treningu! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Nikki_22
Gost
|
hehe... Vini ti se kr oglas ....  Lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dancegirl
Jr. Member

sporočila: 64
|
Ja očitno se splača potrudit, da bomo meli evrov debelo denarnico..  . Ni slaba ta ideja.. "catch the cash"!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
She's a maniac maniac on the floor And she's dancing like she's never danced before
|
|
|
katy
Sr. Member

sporočila: 456
smile&shine
|
jz tudi danes pridm na jazza =P zdej k ni več alešouga..ampak a vm neky puvem =P se morm puhvalt da sta mi dons 2 pirueti rataliiiiiiiiii =) u obe smeri =P =) pa še niso grozn zgledale =P
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
all our dreams can come true if we have the courage to persuade them.<< by walt disney
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
hahaha ''catch the cash''  kr hecite se.. boste widl k me luci nauči.. uf..  ja brawo katy.. kr tako naprej  ja glawa je problem jap.. seii men učasih rata, učasih ne.. c'Ya on the jazz** KOMY ČAKAM !!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
swinga
Full Member

sporočila: 123
|
evo punce prepričale ste me, pridn na nasledn trening  obljubim  dons nism mogla k sm mela naloge da se kr križa :S
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
don`t do jazz, do hip-hop! low-low...be free, be cool, be easy!!
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
no le glej d pridš !!!  dons ns je blo že welik  počas bo..  zakon !!! komi čakam spet četrtek.. wiiiiiiiiiii  lp**
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
katy
Sr. Member

smile&shine
|
ja jz tuuuuuuuuuut..zakon je blo res..njama njama =)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
all our dreams can come true if we have the courage to persuade them.<< by walt disney
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
i told u 
lp** |
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
katy
Sr. Member

smile&shine
|
važn da si to loh rekla..se kej bolš počutš?? =P hecam te =P =)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|