|
Super Sonic
|
Hehe smo že usi čis navdušeni. Zdj bomo spet veselo odšteval do usazga treninga hehe. Še mal pa bo četrtk  juhejjjjjjjjjjjjjjjjjj 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
katy
Sr. Member

sporočila: 456
smile&shine
|
jaaaaaaaaa..še šter dni =P=) aja a kdo ve slučajno..a je dons od simonce hiphop tko kt punavad od 8ih-9ih..a sploh je?? =P lepo se mejte =) še mau pa bo jazz time =P =)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
all our dreams can come true if we have the courage to persuade them.<< by walt disney
|
|
|
simona
Jr. Member

sporočila: 89
|
helou, ja, hip hop je se vedno od 8-9h  upam, da se vidimo, danes bomo delali na Tainted love - priredbo od Pussycatk...  Jupi papa Simona
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
katy
Sr. Member

smile&shine
|
ok..wiiiiii =P se vidmo pol tm =)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
all our dreams can come true if we have the courage to persuade them.<< by walt disney
|
|
|
|
Urki
|
sam da dodatni treningi ne ugasnejo k res dopounejo (vsaj men) ples in način izražanja - upam da hause res pride nazaj kokr je blo rečen pa grem jst še tja mal 
drugače pa uživite pa čim več izkoristite treninge k jih mate na voljo ker je na voljo res mnogo koreografov k obvladajo 
peace
krofak
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Nikki_22
Gost
|
sam da dodatni treningi ne ugasnejo k res dopounejo (vsaj men) ples in način izražanja  - upam da hause res pride nazaj kokr je blo rečen pa grem jst še tja mal  drugače pa uživite pa čim več izkoristite treninge k jih mate na voljo ker je na voljo res mnogo koreografov k obvladajo  Se strinjam s tabo krof  Bye ****
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Risa
Jr. Member

sporočila: 56
|
 |
Re: House
« Odgovori #36 : 24. Jan, 2007, 12:37:29 » |
|
 upam da hause res pride nazaj kokr je blo rečen  Pride nazaj, pride!! Tudi jaz sem tako slišala  He...'Bravo Jaz', ker mi končno enkrat ratal neki pametnega narest - sem bila na vseh house classih  In bilo je fenomenalno!!! Komi, komi čakam, da pride nazaj  !! P'ep'olaa!!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
... and just for the fun of it ... let's make it FUN!
|
|
|
katy
Sr. Member

smile&shine
|
emm..ja krof..se s3njam s tabo..res je..puzna se ful..če hodš še na kšne klase res ful =P no če house nazaj pride itak nimam proti =P =)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
ja itQ krof ma prou.. izkoristite treninge maximalno k to je res carsko !!! men prou manka k nimam 2 treningow... od 11tih mam sam še 9  jutr p jazz... glejte d pridete !!! c'Ya**
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨  ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸
|
|
|
katy
Sr. Member

smile&shine
|
valda da pridemo..doooh..kdo bi hotu to zamudit sploh nevem =P
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Nikki_22
Gost
|
Katy se strinjam  Bi pa še zravn pohvalila Luci, da ma full dobre koreografije.... you go girl...  Lp****
|
|
|
|
« Zadnje Urejanje: 26. Jan, 2007, 16:31:18 objavil-a Nikky »
|
Prijavljen
|
|
|
|
Oonagh
Newbie
sporočila: 3
|
Pozdravljeni, Bastovci! Zaneslo me je na vaš forum zaradi Richarda O'Sullivana. Sam se mi zdi, da ni naključje ... Združujete ravno to, kar sm sama vedno hotla in trdila, da se ujema k rit pa srajca - hip hop pa jazz.  S tem da nism še nikol plesala jazza ... Pa bi ful rada, kr vidim tle en manjko. A se lahk še zmeri pridružim ob četrtkih, tud če sm brez podlage? Kako je s kešem? Ta četrtek, k je praznik, je trening? Hvala za odgovore ...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
katy
Sr. Member

smile&shine
|
no lepo da si ns obiskala =P =) ja itak da sede skp..k jazz je itak podlaga za use..mislm za hiphop house disco...skratka za use..za use to je pa podlaga balet sam pustmo to =P ja loh ja..k je to itak začetna..za točno uro poglej na urnik..pa tut piše kok stane pa use..za ta četrtk pa nevem..sm bouna trenutno in me učer ni blo na trening tkoda nism mogla prašat =P ful ti priporočam da pridš enkrat pogledat..pa mej zravn še opremo pa use..če ti bo zapasal delat..pa da vidš kok ti sede..po mojm mnenju je ful fajn no =) lepo se mej =) bay bay
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
kokr jst wem ob praznikih ni bast odprt.. drgač p je jazz ob četrtkih ob 19:00
lp**
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨  ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸
|
|
|
Lucy
Full Member

sporočila: 125
to watch us dance is to hear our hearts speak...
|
hej vsi jazzarji  trening za jazz zacetnike ta cetrtek odpade zaradi praznika, tako da se vidimo nasledn teden  lepo se mejckite, papa lucy
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bast je Slast
|
|
|
|