|
Strani: [1]
|
 |
|
Avtor
|
Tema: ŽELJE, CILJI v zvezi s plesom (Prebrano 3080 krat)
|
dancegirl
Jr. Member

sporočila: 64
|
Mene pa ful zanima kakšni so vaše želje, cilji v zvezi s plesom? Se samo rekreirate, nastopate, nabirate nove izkušnje in pri tem uživate ali je vaš cilj npr. zmagati na državnem, evropskem ali celo svetovnem prvenstvu? Bi radi imeli kakšno službo, ki bi bila kakorkoli povezana s plesom (poučevanje, delo v plesni zvezi, komisiji, nastopanje po svetu...)? Mislite, da se lahko živi od tega ali mislite, da obstaja starostna meja?  Pa pa
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
She's a maniac maniac on the floor And she's dancing like she's never danced before
|
|
|
|
Urki
|
ples za vedno če mene uprašaš  - razvoj mentalni, čustveni, telesni itn. to use je men pomembn. da se spoznam, da spoznam musko in okolico, da sm lahko sproščen, da lahko morda tudi učim... ples je že od pradovnine pomembn vsakdanji element - hočem da je pri meni tudi tako dokler bom fizično sposoben plesat pa tudi ko bo konec da lahko vidim kako tisto kar sem ustvaril nadaljuje plesno kulturo.. mir z vami 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dancegirl
Jr. Member

|
Dobra izjava krof; "ples za vedno"! Torej se hočeš s kakšnim svojim izumljenim elementom zapisat v zgodovino..Zanimivo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
She's a maniac maniac on the floor And she's dancing like she's never danced before
|
|
|
|
ice
|
Hi, jst bi pa full rada ucila se posebaj osnovnosolce hip hop, ceprov bo pot se dolga,ker sem pozno zacela plesat, zato pa zdaj intenzivno treniram in obiskujem workshope... drugace pa ples 4ever, star si pa toliko kolikor se pocutis... Ce lahko v londonski Pineapple hodi 90-letnik:))
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Doubt your options, love your choices."
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
ples bo wedno 4ewa'  drgač p jst bi tud nekoč rada učila ta najmlajše kkšnga plesa,,, ker mam že tko rada otroke,, d jih p sam keii naučiš p še tolk boljše ;)drgač tud sama sm bolj pozn začela,, in mi je res fullaa žou,, ampk se trudm da čim več splesnih korakow in raznih trikow spoznam,, rada bi pa tud nekoč na kakšnem tekmovanju bla al pa kaj takega,,,  z leti p cajtom p žejo se lahko zgodi marsikaj,,,  lp**
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨  ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸ ¨°º¤ø„¸
|
|
|
dancegirl
Jr. Member

|
Jz tudi pozno začela plesat..  pa čeprav sm si tega vedno želela, ma pr ns prej ni blo to tako razvito. No, zdaj pa je Titty dance, pa Fiona je odprla plesno šolo... Kje so bli prej? Pol pa je bil še prevoz problem. No pa sem vsaj ob sobotah po cele noči plesala.. Glede poučevanja- ful je lepo posredovat svoje znanje, ful osrečuje.. pri poučevanju v šoli sm ugotovila pa tudi ko sem kolegico učila koreografijo.. Ampak za kaj več, je treba imet poleg znanja tudi veliko časa, hud računalnik, programe, muziko..ups
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dancegirl
Jr. Member

|
Odločla sm se, da bo letos moj cilj prit na državno prvenstvo in odplesat solo v hip hopu.. Danes sm sestavla kr 5 osmic, pa niso slabe.. Samo lani je bla ful huda konkurenca, pa še ful kondicije moraš imet, ker odplešeš 3x skoraj zapored.. Ja, ful me boste mogli podpirat, da me ne bo trema premagala..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
dancegirl... weš da te bomo podpiral,,, to je res hudo d se spustiš u take vode,, dobra si... držim pesti zate,,, ker vem da ti bo enkrat uspel,, zaupam vate  good luckY... be happY**
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dancegirl
Jr. Member

|
Ej, ful dobro, hvala!!! Veš, da sm ful vesela, mojim to namreč dosti ne pomeni, moj oče pravi "Še se nisi naučila plesat, še moraš hodit na treninge..!?"..malo se tudi heca, ki me ni nč doma.. Ampak je ful lepo videt, ko starši pridejo gledat ta male na trening in spremljajo njihov napredek in jih podpirajo..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
swinga
Full Member

sporočila: 123
|
js mam pa ful željo čimveč solo nastopat pred drugimi. tkrt mi je najbolš k vsi v tebe gledajo  al je to na državnem tko k je dancegirl rekla al pa na kakršnm kol nastopu. sam da sm solo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
don`t do jazz, do hip-hop! low-low...be free, be cool, be easy!!
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
swaka ti čast d si upaš solo  full dobr to,,, brawo !!!! jst še u skupini nimam ja**  ampk seii z leti...  Łet's go dance**
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
swinga
Full Member

sporočila: 123
|
morš poskust enkrat pa boš vidla da je ful zakon k te vsi tko gledajo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
don`t do jazz, do hip-hop! low-low...be free, be cool, be easy!!
|
|
|
dance-is-my-life
Newbie
sporočila: 1
|
ei...ice..jst sm bla lani tudi v Pineapple studiu v Londonu...samo nisem pa vedla da je najstarejši človek tam star 90 let..  ...meni je blo tam fuLL ušeč..in bi šla tkoj nazaj..  ..če bi lahko seweda..  drugače pa moje želje in cilji u zvezi s plesmo...hmm...fuLL bi rada plesala ..celo zivljenje..kr mi plesss full pomeni..ampak sem u dvomih ker ne wem ce lahko od tega zivis...kr denar za prezivet pa ze mores od nekje dobivat..da ne boš biu ceu life odvisen od staršev..ampak to so res moje sanje da bi postala profesionalna plesalka..še prej da bi šla na plesno izobraževanje u tujino...fuLL si želim to..  Manca
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
B-girl Poison iwy
|
denar je res problem in wedno bo.. ampak če si ti nekaj res želiš,, to lahko tud dobiš.. oz. use od tebe odwisno.. če se potrudš,, zakaj pa ne,, use se da,, če ne zdej,, enkrat se bo zgodil kar si želiš  ples je itQ zakon.. lp**
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Nikki_22
Gost
|
Moja želja v zvezi s plesom je ta, da bi lahko čimdalje plesala (celo življenje), ker si preprosto ne znam predstavljat dneva brez plesa...  Drugače si pa full želim v bližnji prihodnosti odpret svoj plesni studio v tujini (čeprav se sliši malo nerealno) je to moja velika želja...  Lp***
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|